نمایشگاه سی‌وپنجمین سالگرد جایزه ANDAM برگزار می‌شود.

جایزه
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

این مجموعه فشرده که شامل ۳۰ اثر و طراحی از برندگان حوزه مد و اکسسوری است، تا تاریخ ۳۰ مارس در معرض نمایش خواهد بود.

آنگاه و اکنون: نمایشگاه سی‌وپنجمین سالگرد جایزه ANDAM در موزه هنرهای تزئینی پاریس

نه فقط ۳۵ سال، بلکه دنیایی از تفاوت میان طراحی‌های برندگان نخستین جایزه ANDAM در سال ۱۹۸۹، مانند مارتین مارژیلا و اولیویه گیمَن، و طراحی کریستوفر اسبر، برنده سال ۲۰۲۴ وجود دارد.

در نمایشگاه «مد، نسل‌های نوین» در موزه هنرهای تزئینی (Musée des Arts Décoratifs) که به مناسبت سی‌وپنجمین سالگرد این جایزه برگزار شده و تا ۳۰ مارس ادامه دارد، سه لباس ابتدایی از این طراحان تفاوت فاحشی در مفاهیم و اجرا دارند — و این نشانه‌ای مثبت است.

تنوع به‌جای همگرایی

به گفته «سوفی لماهیو» (Sophie Lemahieu)، کیوریتور بخش مد پس از ۱۹۴۷ در این موزه، یافتن انسجام میان آثار مختلف برای نمایشگاه چالش‌برانگیز بوده، اما این خود نشان‌دهنده‌ی پویایی جایزه ANDAM است. او گفت:
«این جایزه هرگز سعی نکرده سبک خاصی را تحمیل کند و همیشه روحیه‌ی گشودگی را حفظ کرده است.»

چیدمان نمایشگاه

این نمایشگاه شامل ۱۶ لباس و ۱۴ اکسسوری است که روی یک سکو به مساحت ۳۰۰ فوت مربع به‌صورت بیضی چیده شده‌اند. طراحانی مانند جرمی اسکات، گرث پو، وای/پراجکت با هدایت گلن مارتنز، و تمام برندگان ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ در این نمایشگاه حضور دارند.

در حالی که تنها نقطه اشتراک میان این طراحان، دریافت یکی از جوایز ANDAM است، اما لماهیو تلاش کرده تا ایده‌ها و تکنیک‌های نوآورانه یا رویکردهای خاص را حتی در میان نسل‌های متفاوت به نمایش بگذارد.

نمونه‌هایی از آثار خاص

  • کار با لاتکس از آرتور آولانو (برنده جایزه پیر برگِ ۲۰۲۳)
  • ایده‌های سایز-اینکلوسیو از استر ماناس
  • بازطراحی (upcycling) از مارین سر
  • خیاطی‌های دقیق لویی گابریل نوچی که یادآور آثار اودو ادلینگ (دریافت‌کننده بورسیه ایو سن لوران در ۱۹۹۶) است.

اکسسوری‌ها و جایگاه ویژه‌ی کفش

اکسسوری‌هایی از جمله گوشواره‌های گلدانی استفانی د‌هایگر، مجسمه‌ای از شارلوت شنِه و مجموعه‌ای از کلاه‌های روسلان بگینسکی در نمایشگاه وجود دارد. تمرکز ویژه‌ای نیز روی کفش‌های بوت‌ساز فقید، ویسنته ری، برنده سال ۲۰۰۳، قرار گرفته است.

موقعیت خاص نمایشگاه

این نمایشگاه به‌جای طبقه همکف در طبقه سوم موزه برگزار شده و مشرف به تالار مرکزی است — حرکتی غیرمعمول که هدف آن جلب توجه بازدیدکنندگان تصادفی است.

پیام نمایشگاه به طراحان آینده

به گفته لماهیو:
«امیدوارم طراحان با دیدن این نمایشگاه دریابند که چشم‌انداز خلاقیت بی‌نهایت است و هیچ نیازی نیست از مسیر دیگران پیروی کنند. آن‌هایی که موفق شدند، مسیر منحصربه‌فرد خودشان را ساختند.»

 

  منبع : WWD

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *